İletişim Bilgileri Dernek Üyelik İşlemleri Sıkça Sorulan Sorular Kurumsal Anasayfa [İslam Birliği Derneği] Anasayfa
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun
7 Ağustos 2013 Çarşamba

Bir asrı aşkın süredir lidersiz ve sahipsiz olan İslam dünyası, nice Ramazan aylarını ve nice Ramazan bayramlarını hüzün ve acı içerisinde karşıladı.
Altı Ay’da 22 Büyük Konferans
17 Temmuz 2013 Çarşamba

Derneğimiz, altı ayda Türkiye’nin birçok ilini gezerek ülkenin en önemli meselesi terör ve anarşizm üzerine 22 konferans verdi.
Nice Ramazanlara…
9 Temmuz 2013 Salı

Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği rahmet ve merhamet ayı Ramazan tüm İslam alemine mübarek olsun.
Osmaniye’de, Pkk’ya Çözüm Konferansı Düzenlendi
13 Nisan 2013 Cumartesi

PKK ve Terör Sorununun Çözümü isimli konferans, Ahmet Şekip Ersoy Konferans Salonu’nda Akparti Osmaniye Milletvekili Mehmet Kastal, MHP Mersin Eski İl Başkanı Yener Tuncer, Araştırmacı-Yazar Dr. Arif Arslan, Türk Ocakları Osmaniye İl Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Biyolog Onur Yıldız’ın katılımıyla düzenlendi.
Bursa’da, Pkk’ya Çözüm Konferansı Düzenlendi
7 Nisan 2013 Pazar

Sekizcisinin Bursa’da düzenlendiği PKK ve Terör Sorununun Çözümü konferansı şehit ve gazi aileleri, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, bürokratlar, akademisyenler ve halkın katılımıyla Merinos AKKM’de gerçekleştirildi.
Giresun’da PKK ve Terör Sorununa Çözüm Konferansı
31 Mart 2013 Pazar

Giresun’da Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Salonu’nda PKK ve Terör Sorununun Çözümü üzerine konferans düzenlendi.
Samsun’da PKK ve Terör Sorunu Üzerine Muhteşem Konferans
30 Mart 2013 Cumartesi

Samsun’da PKK ve Terörizm Sorununa Çözüm konferansı kalabalık bir katılımcı sayısıyla Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Kayseri’de Dev Konferans
17 Mart 2013 Pazar

Türkiye’nin bir çok ilinde düzenlenmeye başlanan ve son günlerin en popüler konularından birisi olan PKK ve terörizme karşı ilmi mücadelenin önemi konferansları Kayseri Hilton’da kalabalık bir katılımcı sayısıyla gerçekleşti.
Çorum’da Muhteşem Konferans
3 Mart 2013 Pazar

3 Mart Pazar günü Çorum’da Afra Düğün Salonu’nda PKK ve Terörizme Karşı Fikri Mücadelenin Önemi konulu konferans düzenlendi.
Türk-İslam Birliği Dergisi’nin 4. Sayısı Çıktı
21 Ocak 2013 Pazartesi

İki Ayrı Ülke, Doğu Komünist Türkiye-Batı Komünist Türkiye olarak belirlenen kapak konusuyla Türkiye’nin öncelikli sorunu ve PKK’nın asıl hedefinin masaya yatırıldığı bu sayıda birbirinden güzel onlarca farklı konu, araştırma ve inceleme yer alıyor.

KATILIMCILAR
Şevket KAZANCemalettin LAFÇIMustafa ÖZTÜRKEmrullah İŞLERLütfü YALMANZeyid ASLANYusuf YİĞİTALPTarkan YAVAŞİhsan KAYAMuhammet ÇAKMAKYakup AKKAYAYaşar OKUYANM. Murtaza YETİŞM. Mehdi EKERAltuğ BERKERMeriç TUMLUEROnur YILDIZM. Recai KUTANAkif Çağatay KILIÇAli Haydar YENERAydın Nezih DOĞANMehmet Emin ARSLANHüseyin TANRIVERDİErkan SEYHANNevzat YALÇINTAŞ

RSS Kaynakları | Haritalar | Türkçe | English